Pertunjukan Permainan Lubang Baru Di Dinding

Saya tahu anda pernah melihat rancangan “Hole in the Wall” ini. Sama ada anda melihatnya dalam BBC one, youtube atau dalam media komunikasi yang lain, sememangnya anda tahu bahawa ini telah menggemparkan dunia hiburan! Ia pada asalnya adalah permainan Jepun yang dipanggil Human Tetris dalam bahasa Inggeris dan telah menjadi sangat popular di seluruh dunia kerana sifatnya yang keterlaluan dan menyeronokkan. Tetapi mengapa Hole in the wall begitu terkenal?
Tinjauan terbaru di United Kingdom menyatakan bahawa salah satu sebab utama mengapa mereka menyukai Hole in the Wall adalah kerana pembentukan tiga orang dalam setiap pasukan. Kerana pasukan boleh terdiri daripada sebarang saiz dan bentuk asalkan mereka mempunyai persamaan. Setiap pasukan boleh menjadi sama-sama menyeronokkan. Dan reaksi yang mereka ada pada jenis dinding yang akan mereka hadapi adalah sangat menarik dan lucu velumventures.com,
Sebab lain mengapa Hole in the Wall begitu popular ialah reka bentuk dinding yang menakjubkan dan pembentukan lubang itu. BBC sangat kreatif dalam setnya. Beberapa gabungan dinding sangat menarik dan sebahagian daripadanya hanya MUSTAHIL untuk dibersihkan. Hos dan kapten terkenal juga menambah kejayaan utama pertunjukan permainan itu. Dan tidak menjadi persoalan sama sekali mengapa ia sudah berada dalam siri ke-2 mereka dan masih berjalan di United Kingdom selama lebih setahun sekarang.
HOLE IN THE WALL menjadi kisah kejayaan penilaian segera di udara dan dalam talian selepas dilancarkan di Fuji TV Jepun pada Julai 2006, di mana ia terus menduduki tempat No. 1 dalam slot masanya. Format itu dengan pantas mencipta gelombang di seluruh dunia, dengan Fremantle Media menghasilkan versi di Argentina, Australia, Brazil, China, Colombia, Denmark, Jerman, Hong Kong, India, Israel, Malaysia, Mexico, Rusia, Sweden dan U.K.
Sekarang, saya tahu anda telah melihat video dan rancangan Hole in the Wall, tetapi adakah anda berpeluang melihatnya dalam permainan dalam talian? Di manakah anda boleh menjadi peserta dan menjadi sebahagian daripadanya? Ya, anda telah mendengarnya dengan betul. Pertunjukan permainan Hole in the wall yang terkenal akan menjadi hidup dalam komputer anda dan anda boleh memainkannya. Di sini di Jackpotslot.co.uk. Berdasarkan pertunjukan permainan smash hit di seluruh dunia, mesin slot berbilang talian yang menarik ini memberi anda peluang untuk melihat hasil kerja anda. Dengan kejayaan membersihkan dinding yang membawa ganjaran dan kegagalan yang banyak mengakibatkan terjunan pertama ke dalam kolam, adakah anda akan berjaya kekal kering?
Jackpotslot.co.uk ialah tempat terbaik untuk bermain pertunjukan permainan Hole in the Wall kerana tapak ini menawarkan banyak bonus dan persekitaran yang sangat menyeronokkan yang akan membawa pengalaman bermain anda ke tahap yang baharu. Jadi apa tunggu lagi? Bersedia untuk membuat wang tunai dan bukan percikan dan BRING ON THE WALL! Memandangkan kami ingin menggembirakan pemain dalam talian kami dan mempunyai pengalaman kasino dalam talian yang terbaik, kami mengeluarkan sekarang, permainan mesin slot “Hole in the Wall”. Berdasarkan pertunjukan permainan smash hit di seluruh dunia, mesin slot berbilang talian yang menarik ini memberi anda peluang untuk melihat nasib dan kreativiti anda serta mengukur strategi anda. Dengan kejayaan membersihkan dinding yang membawa ganjaran dan kegagalan yang banyak mengakibatkan terjunan pertama ke dalam kolam, adakah anda akan berjaya kekal kering? Main permainan “Hole in the Wall” sekarang di Jackpotslot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *